2018-08-08

Traktor Hírek 2018-08-08 02 óra

Okos húzás a Fendttől (+videó)

#AgrárUnió :: A traktor két tengelye közötti intelligens súlyelosztást teszi lehetővé az AGCO/Fendt által kitalált VarioPull rendszer. Az újítást az Agritechnica szakkiállításon ezüstéremmel díjazták.

Továbbra is mélyrepülésben a traktorpiac

#Agrofórum :: Az év első hét hónapjában 1825 traktort helyeztek forgalomba Magyarországon, ez 16 százalékos visszaesés 2017 hasonló időszakához képest.

Pörög a Challenger és a Fendt, ritka jó évet zárhat az anyavállalat

#AgrárUnió :: Kiváló első félévet zárt az amerikai AGCO csoport, amely januártól júniusig 4,5 milliárd dolláros forgalmat produkált, 20 százalékkal magasabbat 2017 azonos időszakához képest.

Gőzgéppel csépelnek Hódmezővásárhelyen

#Magyarmezőgazdaság :: Száz éves cséplési technológiát, oldtimereket és high-tech mezőgépeket is bemutatnak az idei Hódmezőrület 3.0-n. A járműtechnika imádói augusztus 25-én egész nap tobzódhatnak a többgenerációs traktorok és driftautók tucatjai között. A kicsik traktorbiciklit, az idősebbek pedig traktormonstrumokat is vezethetnek,

Az eszköz, ami két technológiát egyesít – Kerner Corona hibridkultivátor és Versatile traktor Kertán (VIDEÓ)

#Agrofórum :: Július utolsó napján tartott szántóföldi bemutatót a Veszprém megyei Kertán a Vektor-Holding Kft. A középpontban ezúttal a számos talajmunkát elvégző Kerner Corona hibridkultivátor állt, amit egy Versatile 335 nagyteljesítményű nehézuniverzális traktor vontatott.

Nincsenek megjegyzések: