2018-08-08

Traktor Hírek 2018-08-08 02 óra

Valamit nagyon elrontott a Cummins, félmillió járművet hív vissza

#AgrárUnió :: Az amerikai történelem legnagyobb önkéntes járművisszahívását hajtja végre a Cummins. A hibás SCR rendszer miatti kényszerű intézkedés traktorokat és kombájnokat nem érint.

Így alakult az idei első félév a hazai traktorpiacon

#Agroinform :: A traktorok, mezőgazdasági erőgépek forgalomba állítási adatait elemezve visszaesés tapasztalható az idei első félévben a hazai traktorpiacon.

Magyarországon eddig még nem látott gépek mutatkoztak be a látványos gépshow-n

#Magyarmezőgazdaság :: Egész napos, változatos programokkal tarkított gépshow-t szervezett Polgárdiba az AXIÁL Kft. és Phylazonit Kft. A szervezők a legújabb talajművelő technológiák ismertetése mellett az új, 650 lóerős, gumihevederes Fendt traktort is bemutatták, s persze nem maradhattak el ez alkalomból

Önjáró bálázó született, amelyhez szinte kezelő sem kell (+videó)

#AgrárUnió :: A magajáró bálázógépnél nincs szükség vontatást végző traktorra, ráadásul a legtöbb munkafolyamatot önállóan végzi el, leegyszerűsítve a bálázás korábbi 8-9 lépéses folyamatát.

Metánüzemű traktorral támad a New Holland, létrejön a jövő tökéletes farmja

#AgrárUnió :: Egy kísérleti gazdaság rothadt gyümölcseiből, zöldségeiből készített biogázzal hajtják azokat a kamionokat, amelyek az ép élelmiszereket juttatják el a vásárlókhoz.

Nincsenek megjegyzések: