2016-09-18

Case IH Optum CVX – mérföldkő a Case IH történelmében

Az Optum CVX-sorozat két modellből áll, amelyek 6,7 literes, NEF FPT Industrial motort kapnak, 270 vagy 300 lóerős teljesítménnyel és 2 100-as névleges motorfordulatszámmal. A maximális teljesítmény 1 800-as fordulatszám mellett 313 lóerőig tornázható fel a nagyobbik modellnél. A motorok Hi-eSCR-technológiával készülnek, így a rendszer természetesen teljesíti a Stage IV károsanyag-kibocsátási szintet. A maximális pontosság és hatékonyság érdekében az Optum CVX fülkéje ISOBUS II-kompatibilis, sőt opcióként ISOBUS III-kompatibilitás is kérhető. A funkció lehetővé teszi, hogy a rendszeren keresztül a kompatibilis munkagépek irányítsák a traktor funkcióit, mint például kormányzás, haladási sebesség, három felfüggesztésemelés és hátsó hidraulikacsatlakozók. Az Optum CVX traktorban alapfelszereltség a 4 fokozatú hátsó TLT elektronikus fordulatszámváltás opcióval, alacsony motorfordulatszámmal, amely 1 930 motorford./perc-nél 540 f/perc TLT, 1 598 motorford./perc-nél 540 ECO TLT f/perc, 1 853 motorford./perc-nél 1 000 TLT f/perc, 1 583 motorford./perc-nél 1 000 ECO TLT f/perc.


tovább...

CASE IH OPTUM CVX – Végre minden kiderül róla!

Az Invest Kft. bemutatja a lenyűgöző külsejű, új CASE IH Optum CVX modellcsaládot. A hatékonyság, sokoldalú kihasználhatóság és megbízhatóság mellett még számos előnyét ismerhetjük meg! Nagy teljesítmény, kompakt kialakítás, könnyű kezelhetőség és kiváló tömeg/teljesítmény arány jellemzi a várva-várt új Case IH Optum modellcsaládot. A korábbi cikkeinkben megjelent találgatásokra végre konkrét válaszokat kapunk a most következő cikkből, amelyet az Invest Kft. közvetített a géprajongó olvasóink számára, – egyenesen a Case IH gyár hivatalos sajtóközleményéből. A Case IH fejlesztői szerint az európai gazdálkodók közössége régóta olyan gépre vágyik, amely a Pumánál alig nagyobb, de nagyobb teljesítménnyel bír. Ez a kívánság most végre valósággá vált! Az új Optum CVX a Case IH első megújult külsővel rendelkező traktora – új kialakítású hűtőmaszkkal, motorháztetővel és hátsó sárvédővel, valamint szemet gyönyörködtető, csak erre a típusra jellemző fényszórókkal.


tovább...

Case IH Optum CVX sorozat - Újragondolt hatékonyság

Az új Optum CVX sorozat két modellből áll az FPT Industrial által gyártott 6,7 literes 6-hengeres, változtatható turbófeltöltővel (eVGT) és csak Hi-eSCR kipufogógáz utókezelő rendszerrel felszerelt motorokkal. Az optimális égés garantált és a IV. fokozatú emissziós szint biztosított olyan további rendszerek alkalmazása nélkül, mint pl. a kipufogógáz visszakeringetés (EGR), vagy a részecskeszűrő. A 2100 min-1 motorfordulatszámnál leadott 270, illetve 300 lóerő képessé teszi a két Optum CVX modellt a nagyobb traktorokra jellemző teljesítmény szintek leadására a Puma kompakt méreteivel – és ez a kombináció tökéletes illeszkedést eredményez a vásárlóink legfontosabb igényeivel. A négy sebességtartományával az Optum CVX modellek továbbfejlesztett fokozatmentesen változtatható áttételű (CVX) sebességváltója minden kívánságot teljesít: A rendelhető két változat egyike 0,03 és 40 km/h közötti sebességű Eco, vagy a 0,03 és 50 km/h közötti sebességű Eco. A nem rég kifejlesztett első és hátsó hidak, a mindössze 3 méteres tengelytáv és a 49-es gumik biztosítják, hogy az Optum CVX rendkívül nagy erőátvitelt és kiváló vonóerőt nyújt, úgy, hogy közben figyelemreméltóan fordulékony marad.


tovább...

Nincsenek megjegyzések: